'Het meest aansprekende vond ik de manier van werken: van je stoel af, focussen en door goede vraag- en luistertechnieken verder komen dan ik zelf voor mogelijk hield'.

'De manier van vragen is erg prikkelend. Wilma weet goed de  dingen eruit te pakken waar jezelf aan voorbij dreigt te gaan.'

Kort coachtraject, vrouw 56 jaar.Coachtrajecten

Wanneer je met meer energie en zelfvertrouwen door het leven wilt gaan. Of je merkt dat het niet lekker loopt in jouw leven bijvoorbeeld op het werk of de combinatie tussen privé en werk, dan kan begeleiding door een coach jou verder helpen.

Bij WdC Coaching ga je creatief en doeltreffend aan de slag met datgene wat je wilt veranderen. Mijn specialisatie is balans en evenwicht tussen werk en privé, werk en gezin. Balans in je leven geeft energie! Dus wil je vaker kiezen voor je zelf en leren grenzen te stellen, dan ben je bij WdC Coaching aan het juiste adres.

Je hebt de keuze uit meerdere trajecten:

  • een intensief traject waarbij je op allerlei manieren je eigen situatie verkent.
  • een kort traject, van maximaal drie bijeenkomsten. Je kiest er dan voor om een specifiek onderwerp of thema uit jouw leven/werk in kaart te brengen. Je weet waar het knelt of wat je wilt, maar hebt nog net even een sparringpartner nodig om je een stap verder te helpen.
  • een combinatie van e-coaching en elkaar ontmoeten.

Waar je ook voor kiest: een coachtraject levert jou veel op. Het is intensief en inspirerend.

Coaching werkt alleen als er een klik is. Vertrouwen, respect en het vermogen om te delen zijn voorwaarde in het coachtraject.